ufo, przyznasz że wydatek 50zł na b.dobre żarówki raz na 2 lata nie jest jakims zabójczym dla portfela wydatkiem :szeroki_usmiech
Długośc życia żarówek H4/H7
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Maru 123przyznasz że wydatek 50zł na b.dobre żarówki raz na 2 lata nie jest jakims zabójczym dla portfela wydatkiemO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Maru 123, czyste klosze coś dają.
AdamB, właśnie włożyłem philips (tylko) +30, światło fakt-bielsze i jasniejsze, ale nadal słabo świecą-brakuje im, nie wiem jak to nazwać, ostrości, tzn. swiecą sobie rozproszonym swiatłem i brakuje wyraźnej granicy pomiędzy częścią jezdni oświetlanej, a tej "dark side of the moon"
Komentarz
-
-
Maru 123, myślałem o tym i jak tylko będzie odpowiednia temperatura to wyczyszczę wszystko.
mam wrażenie, że sama żarówka słabo świeci - widzę jej żarnik - może za mało prądu czy coś w tym stylu (nie znam się na elektryczności
andriu21tg, miałem kiedyś poloneza - przy włączonych 4 światła jasno jak w dzień (sorki za off)
Komentarz
-
-
Jak miałem fieste to założyłem Philips GT 150 i były nie do pobicia
W skodzie spróbowałem własnie te NightGuide ale nie spodobały mi sie wiec oddałem ojcu do golfa III i jest bardzo zadowolony, mówi ze swieca bardzo dobrze
Pózniej załozyłem Osram Nightbreaker ale spalila mi sie jedna po miesiacu Zasłozylem Narvy a te po 2 miesiacach spalily sie obie w jeden dzien hehe (zeby ubiec komentaze instalacja sprawdzona napiecie tez) Chyba mialem pecha
Teraz mam zwykłe philisy te +30%. Swieca nawet ok.
Jak mi sie spalila osram to załozylem narve i mialem na scianie porównanie. Osram nie do przebicia ale one kosztowaly kolo 70 zł za 2 szt a narvy 40
Miałem założyc GT150 ale jak sie pozniej zalozy zwykła jak sie któras przepali to widac duza róznice
Tyle odemnie
Komentarz
-
Komentarz